My phuntsokcholing
English

19 OKT 13:00 - 15:00

Phowa Introductie

Introductie middag met Lama Jigmé Namgyal

LET OP: Door een aanpassing in de agenda in deze lezing alleen online te volgen.

Phowa is een authentieke, traditionele en buitengewone methode of meditatie-beoefening om iedere negatieve emotie of gedachte te transformeren. Of je nu een boeddhist bent of niet, of je een religie volgt of niet, op een dag zullen we allemaal sterven. We weten niet wanneer dat zal zijn en we kunnen de dood ook niet vermijden. Weet je zeker dat je niet bang zult zijn op het moment van sterven?

Phowa, oftewel de overdracht van bewustzijn, stelt je in staat om je bewustzijn over te brengen naar een zuivere waarneming op het moment van overlijden. Angst, paniek of andere mentale negativiteit zullen door deze methode worden getransformeerd. Er zijn veel niveaus van overdracht van bewustzijn, afhankelijk van het niveau van de beoefenaar. Door tijdens je leven vertrouwd te raken met deze methode, hoef je niet langer bang te zijn voor het moment van overlijden.

Het is Lama Jigmé’s diepste wens om deze teachings te delen met degenen die ze willen ontvangen, en daarmee mensen te ondersteunen bij het belangrijkste en meest kwetsbare moment van hun leven: het moment van sterven.

Aan het einde van deze lezing zul je een dieper begrip hebben van de beoefening van Phowa en kun je, als je dit wilt, de Phowa Studie Week volgen van 25 oktober t/m 1 november 2024.

Praktische informatie

Online: De lezing is alleen online te volgen, de webinar link ontvang je registratie
Tijden: zaterdag 19 oktober: 13.00 – 15.00 uur inclusief pauze, inloop vanaf 12:30
Taal: Engels

Neem voor vragen of opmerkingen contact op met: events@phuntsokcholing.org

Meld je direct aan